Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Budapest Boat Show-n (http://boatshow.hu/), ahol két standon is találkozhat Candorhoz kapcsolódó hajókkal a kedves látogató.

A Jeanneau standján (G pavilon 303B) egy Sun Odyssey 349 kerül bemutatásra, amelyhez hasonlót Kastelán is ki lehet próbálni. Ennek a hajónak az árnyékában található a Candor asztala, ahol mindig meg lehet találni a csapat valamelyik tagját, hogy konkrét foglalásról, ajánlatokról, üzemeltetésről, vásárlásról, vagy akár csak a nyári tervekről beszélgessünk egy kicsit.

A hajókiállítás alatt az aktuális előfoglalási- és modellhez kapcsolódó kedvezményeken felül 5% vásári kedvezményt ajánlunk, így egészen különleges árakon lehet majd hajót foglalni idén nyárra!

A Dufour a G pavilon 203A standján állít ki egy nagyon szép Grand Large 460 típusú jachtot, náluk a kiállításhoz kapcsolódó kiemelt Dufour ajánlat miatt is érdemes érdeklődni!

Fontos tudni, hogy pénteken, február 24-én hajóvezetői engedéllyel ingyenesen a belépés a kiállításra! Aznap mi is megerősített csapattal várjuk a hajósokat!

A mielőbbi viszontlátásra!
A Candor Charter csapata