Két vadonatúj hajó áll azok rendelkezésére, akik értékelik az elsőséget, a legkorszerűbb formákat és technológiákat, akik kényesek a részletekre. Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a Jeanneau 419  modellje a legjobban bevált hajó a Candornál, nem véletlen, hogy már a negyedik ilyen hajó érkezik idén áprilisra Kastelára. Flottánk első hajójának tiszteletére a Kandúr II nevet kapta, és elődjéhez hasonlóan minden benne lesz, amit egy tulajdonos a saját hajójába választana. Májusban érkezik a Dufour 460, mely egy úgyszintén igényes tulajdonos kérései alapján került összeállításra, a belső tér és a fedélzeti felszereltség minden igényt ki fog elégíteni. Mindkét hajó folglalható, február végéig 5% előfoglalási kedvezménnyel!

Ahogy mindig, idén is felújítottuk minden hajónkon az algagátlást, karban tartottuk a víz alatti részeket, a hajóbelsőket, a motorokat, vitorlákat, műszereket, felszereléseket, szóval mindent, ami szezon közben fontos lehet. Télen teljes felújításon esett át a Cobra Murra, flottánk legnagyobb hajója. Megújult a hajótest, a fedélzet tikfa burkolata, a vitorlázat, a belső padlózat, az ablakok, hogy csak a nagy dolgokat említsük. Áprilistól a régi fényében pompázik majd ez a ritka modell, a Beneteau Oceanis Clipper 523, és várja a kényelemre és nagy teljesítményre vágyó hajósokat.

Bár az elmúlt években sok új hajó került a flottába, mi az öreg hajóinkat is megbecsüljük. Kurba Mala, az Elan 431-es már huszadik éve hajózik az Adrián, és bár már alig van olyan eleme, amit fel nem újítottunk, vagy ki nem cseréltünk ez idő alatt, ő még mindig ugyanolyan fürge kis vitorlás, mint amikor hozzánk került! Már évek óta ő a legjobb ár-érték arányú hajó a flottában, családoknak, fiataloknak, hagyományszeretőknek a legjobb választás.