CANDOR - EGY VIDÁM VITORLÁS CSALÁD


Családias kis csapatunk vitorlázni hív minden kalandra, kihívásra, sportra és pihenésre vágyó érdeklődőt. Autóval és repülővel könnyen megközelíthető kikötőnk, a Marina Kastela, a vitorlástúrák ideális kiindulópontja. Magyarul, angolul és horvátul beszélő munkatársaink, rugalmasak, segítőkészek és gyorsak. Flottánk gondosan karbantartott, magas színvonalon felszerelt vitorlás hajókból áll, melyek többsége saját tulajdonunk. Nézzen körül nálunk, kérjen ajánlatot, tegyen próbát.

Tetszeni fog!AJÁNLATOT KÉREK

ELADÓ HAJÓINK

Koronavírus tájékoztatás

A jelenlegi helyzet egy sor kérdést vet fel, mi pedig fontosnak érezzük, hogy válaszoljunk ezekre.

  1. A járvánnyal kapcsolatos utazási korlátozások miatt kezdeményezett lemondásokra az Általános Bérleti Feltételek vis major záradéka érvényes, ennek értelmében másik hajó foglalása esetén a következő év végéig a teljes előleg felhasználható. Azt javasoljuk, hogy akinek érvényes foglalása van erre az évre, az várja meg a lemondással a lehető legutolsó pillanatot! Nem biztos, hogy nyár elejéig elmúlik a járvány, de nem is kizárt.
  2. A fizetési ütemezést teljesen rugalmasan kezeljük, a foglalásokat most 30% befizetésével véglegesíteni lehet. Ezzel szeretnénk bátorítani a vendégeinket, hogy merjék megtervezni a nyári vitorlázásukat.
  3. A hajóinkat minden vendég után ózonnal fertőtlenítjük, a vizesblokkokat és az érintésnek kitett felületeket ezen kívül is fertőtlenítő takarítással tisztítjuk, az ágyneműket fertőtlenítő mosással tisztíttatjuk. A hajókon a szállodaiparban javasolt szabványoknak megfelelően járunk el a vendégek biztonsága érdekében.

Coronavirus information

The current situation raises a number of questions, and we feel it is important to answer them.

1. Cancellations initiated as a result of travel restrictions related to the epidemy are subject of force majeure clause of the General Charter Terms, meaning that the full advance payment may be used up to the end of the following year in the rent of another vessel. We recommend that those with a valid booking for this year wait for the last minute to cancel. It is not sure that the outbreak will disappear by early summer, but it may well be.

2. The payment schedule is completely flexible and reservations can now be confirmed with a 30% deposit. This is to encourage our guests to plan their summer sailing holiday.

3. Our vessels are disinfected with ozone after each guest, sanitary areas and contact surfaces are also cleaned with disinfectant, and the laundry is treated with sanitizer. We operate to the standards recommended by the hotel industry for the safety of our guests.