CANDOR

Family. Trust.
Sailing.

Candor Charter
5.0
Based on 32 reviews
powered by Google
Mária HornyákMária Hornyák
08:38 17 Aug 23
Nagyon jól éreztük magunkat idén is🙂Szuper segítőkész csapat, reméljük jövőre is találkozunk!⚓️⛵️🛟
georgina cseprekálgeorgina cseprekál
20:44 13 Aug 23
Köszönjük az egész csapatnak a csodás utazást! Gyerekeinknek is felejthetetlen élmény volt!❤️
Istvan VIstvan V
06:08 25 Jul 23
Horvátországban is otthon lenni: ezt lehet köszönni a Candor vitorlás családjának. Szimpatikus, megbízható kollégák. Hajók, amiknek van gazdája. Minden szempontból csak ajánlani tudom.
Marcell SzabóMarcell Szabó
16:58 03 Jul 23
Szeretnénk itt is nagyon megköszönni azt a sok kedvességet, odafigyelést és segítséget amit a teljes Candor csapattól kaptunk a családi vitorlázásunkhoz! Az a gondoskodás és alaposság amivel a munkátokat végzitek teljesen elvarázsolt minket. A hajó csodálatos volt és a kapcsolódó szolgáltatások nagyban hozzájárultak a pihenésünk zavartalanságához.KöszönettelSzabó család 🙂
Kálmán SzelleKálmán Szelle
18:49 05 Jun 23
Az idei szezon (év) a 15., hogy a Candorral vitorlázok.Nem gondolom, hogy ezen szokásomon változtatnom kellene. 🙂
Borda GaborBorda Gabor
17:19 22 May 23
Már évek óta csak a Candor hajóival vitorlázom és viszem a csapataimat. Bizton állíthatom, hogy Horvátország legjobb állapotú, legjobban karbantartott, legmegbízhatóbb hajói itt találhatóak. Ezek párosulnak a szakértelemmel, az odaadással és a partner központúságukkal! Csak így tovább!!
Gerhard BellakGerhard Bellak
12:16 20 May 23
10 napra béreltünk egy Sun Odyssey 440-et. Mind a hajó és felszerelése, mind a bázis, a legénység és a kikötő kiszolgálása kiváló volt. Visszatérünk
Szabolcs SempergerSzabolcs Semperger
23:46 19 May 23
Nagyon jól felkészült csapat, kiváló hajók és háttér. A kikapcsolódáshoz minden feltétel adott. Keressétek bátran őket és a hajókat! Csak ajánlani tudom!
Mocsonoky MarciMocsonoky Marci
08:46 10 Feb 23
Valóban felejthetetlen élmény volt részt venni a Candor által szervezett vitorlás kiránduláson! Maga az utazás csodálatos volt, és a csapat mindent megtett annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen nekünk❤
Dorka LengyelDorka Lengyel
18:01 09 Feb 23
Csodás, felkészült, családias csapat. A hajók jól felszereltek, tiszták és jó elrendezésűek. Mindenkinek szívből ajánlom. Életre szóló élmény.:)
Zsani OZsani O
12:02 21 Nov 22
Nagyon tapasztalt és barátságos személyzet. A hajók jó állapotban vannak, a legjobban éreztük magunkat! 100%-ig ajánlom! Jövő nyáron biztosan visszatérek. 🙂
Csaba BükfaCsaba Bükfa
11:16 10 Sep 22
István PéterfiIstván Péterfi
06:42 07 May 22
Közösségi hangulat, jó szervezés. Ügyfél centrikus hozzá állás. Mindenkinek ajállom.
Michael SaffenreuterMichael Saffenreuter
17:40 06 Apr 21
Mindig örömömre szolgál!!
js_loader
NEWSLETTER

Newsletter

Subscribe to be the first to receive our special news and offers!

Special offer

Returning guest discount

At Candor, we pay great attention to the emotions and experiences of our guests, once they get home. It makes us smile, once everyone arrives happy, safe, and full of lifelong memories. This, we believe is the beginning a good service-guest relationship.

 

hajó kölcsönző Horvátország

Fresh news

Budapest Boatshow 2023

Once again this year, we had the pleasure of participating in the Budapest Boatshow 2023 – Hungary’s biggest expo for boats and the yachting industry. We exhibited alongside Jeanneau Hungary and FüredYachtCharter, with whom we share a mutual passion for sailing and water-based activities. Jeanneau Hungary, our largest boat dealer in the country, displayed 5 motorboats, while FüredYachtCharter showcased their lovely offerings at Lake Balaton ranging from maneuver trainings to chartering.

Charter management Horvátország