Hajóink

CANDOR

Hajóink

Évjárat

2023

JEANNEAU SUN ODYSSEY 490 - MIRR MURR

Extrák: Nyaralj kényelmesen családoddal vagy barátaiddal! Mirr Murr a legújab és egyik legfelszereltebb hajónk, klímával, orrsugárral, biminibe épített LED sorokkal és széles leengedhető úszóplatformmal. Igény esetén genakkerrel is felszerelhető a hajó. A hajó aggregátoráról mindig működtethetjük a klímát.

3.000 €-tól

hajókölcsönző Horvátország, Maminti

Évjárat

2023

JEANNEAU SUN ODYSSEY 410 - MAMINTI

Extrák: Családoknak vagy baráti társaságoknak tökéletes három kabinos vitorlás. A hajó belső és külső építészete tele van modern megoldásokkal. Körbejárható cocpit, új zárak, új rekeszek és tárolók. Az erős klíma és orrsugár kormány, valamint a biminibe épített LED-ek fokozzák a kényelmet.

2.200 €-tól

Il Gatto, hajó kölcsönző Adria

Évjárat

2022

JEANNEAU SUN ODYSSEY 54 - Il GATTO

Extrák: Legmodernebb és felszereltebb vitorlásunk az exkluzív Il Gatto. Aggregátorról mindig működtethető a 3 beépített klíma. A fedélzeten a hajó formájához szabott párnákon napozhatunk, állítható árnyékolók alatt. A cocpit tikfával van fedve és elektromos csörlő segíti a vitorlázást. Becsukódó hajócsavar és AIS adó-vevő segíti a navigációt. A konyhában fagyasztó és mikró segíti a szakácsot.

3.900 €-tól

Geronimo, vitorlás nyaralás Adria

Évjárat

2021

JEANNEAU SUN ODYSSEY 519 - GERONIMO

Extrák: A 3 éves Jeanneau 51.9-es nagyobb hajóink egyike, modern felszereltséggel. Aggregátorról mindig működtethető a hajó klímája és a 2kW-os inverter. A konyhában fagyasztó segíti a szakácsot. A fedélzeten az árboc előtti napozómatrac segíti nappal és LED cocpit világítás segíti éjjel a vendégeket.

2.900 €-tól

hajó közvetítés Adria - Balu

Évjárat

2021

DUFOUR 470 GRAND LARGE - BALU

Extrák: Egyik legjobban felszerelt hajónk, igazi luxusra ad lehetőségeket a vendégeinek. Kinti grill lap / BBQ és Nespresso kávégép, valamint pezsgő tartónak tökéletes hűtött cocpitasztal várja az ínyenceket. Aggregátorról mindig működtethető a hajó klímája. Hajóhoz szabott cocpit párnázat és világítás ad kényelmet a fedélzeten.

2.900 €-tól

MikkaMakka - hajó üzemeltetés Horvátország

Évjárat

2022

JEANNEAU SUN ODYSSEY 440 - MIKKAMAKKA

Extrák: Aggregátorról mindig működtethető a hajó klímája. Becsukódó hajócsavar, elektromos csörlő és AIS adó-vevő segíti a vitorlázást. A tikfa cocpitban hajóhoz szabott párnázat segíti a kényelmet. A konyhában fagyasztó is található a hűtő mellett.

2.400 €-tól

vitorlás bérlés Horvátország, Angelique

Évjárat

2023

DUFOUR 470 GRAND LARGE - ANGELIQUE

Extrák: Tulajdonosi kiadású 1 éves Dufourunk, a legmagasabb szintet hozza a luxus vitorlázásban. Radar és AIS segíti a navigációt. A hajó 3 klímája mindig működtethető aggregátorról. Elektromos WC-k a kivételes kényelemért. A cocpitban hűtött asztal és mosogató, valamint kinti grill lap / BBQ, körülöttük teljes párnázat várja a vendégeket. Bent Nespresso gép, mikró és fagyasztó segíti a szakácsot.

2.950 €-tól

Ventus, vitorlázás Horvátország

Évjárat

2018

JEANNEAU SUN ODYSSEY 449 - VENTUS

Extrák: A hajó aggregátoráról mindig működtethető a klíma. A fedélzeten tikfa cocpit, sprayhood és bimini nyújt kényelmet. Orrsugár kormány segíti a navigációt.

1.900 €-tól

Évjárat

2019

JEANNEAU SUN ODYSSEY 389 - VACSKAMATI

Extrák: A hajó parti áramról működtethető klímával rendelkezik. A cocpitban tikfa és LED világítás nyújt kényelmet. Orrsugár kormány segíti a navigációt.

1.850 €-tól

Sicc - hajókölcsönző Horvátország

Évjárat

2017

JEANNEAU SUN ODYSSEY 419 - SICC

Extrák: A hajó parti áramról működtethető klímával rendelkezik. A cocpitban tikfa és LED világítás nyújt kényelmet. Orrsugár kormány segíti a navigációt.

2.000 €-tól

vitorlás túra Horvátország - Kandur II

Évjárat

2018

JEANNEAU SUN ODYSSEY 419 - KANDÚR 2

Extrák: Sicc ikerhajója! A hajó parti áramról működtethető klímával rendelkezik. A cocpitban tikfa és LED világítás nyújt kényelmet. Orrsugár kormány segíti a navigációt.

2.100 €-tól

Évjárat

2002/2015

JEANNEAU SUN ODYSSEY 45.2 - SZERÉNKE

Extrák: Klasszikus túrahajó, a régi iskola szerelmeseinek. Fa belső, tágas tárolóhelyek, hűtő, fagyasztó, parti aramról működő klíma, orrsugár kormány. Az orrkabinok hatalmas francia ággyá nyithatók össze.

2.000 €-tól

hajó kölcsönző Adria, Sea Hawk

Évjárat

2018

DUFOUR 460 GRAND LARGE - SEA HAWK

Extrák: Harmadik Dufour hajónk a flottában. Nespresso kávégép és kinti grill lap / BBQ áll az ínyencek rendelkezésére. Aggregátorról mindig működtethető a hajó klímája. A cocpitban LED világítás és hűtött asztal segíti nyújt kényelmet.

2.400 €-tól

sailing yacht charter Horvátország, Manci

Évjárat

2016

JEANNEAU SUN ODYSSEY 479 - MANCI

Extrák: A hajó aggregátoráról mindig működtethetjük a 3 zónás klímát és a 2kW-os invertert. Elektromos csörlő, URH rádió és AIS segíti a navigációt. Fagyasztó is található a konyhában. Az orrkabinok összenyithatók.

2.500 €-tól

Évjárat

2008

JEANNEAU SUN ODYSSEY 49DS - SEA DANCER

Extrák: Igazi klasszikus vitorlás, tökéletes állapotban. Parti áramról működtethető klíma. Az orrkabinok összenyithatók. A hajónak kék hajótest kölcsönöz elegáns kinézetet.

2.400 €-tól

CANDOR

CSALÁD. BIZALOM. VITORLÁZÁS.