Különleges ajánlatok, befektetés

Mi a Candornál nagy figyelmet fordítunk arra, hogy milyen érzelmekkel és tapasztalatokkal távoznak tőlünk a vendégek. Akkor érezzük jól magunkat, mikor mindenki boldogan, épségben és számtalan jó élménnyel tér haza. Ha ez adott, akkor szerintünk kialakult már egy jó szolgáltató-vendég kapcsolat. Ezt szeretnénk tovább vinni, gyarapítva a kis Candor-családunkat, ezért minden visszajáró vendégnek 10% kedvezményt adunk, ha újból nálunk foglal. Más cégeknél nem látni legfeljebb ennek a felét, viszont nekünk fontos, hogy ismerjük vendégeinket, ezzel is javítva a nyaralásuk élményét!

Már évek óta bevett szokás nálunk, hogy kettő vagy több hetet bérlő vendégeinknek grátisz kedvezményt ajánlunk. A második héttől kezdve, mindegyik után -5%-ot ajánlunk! A kedvezményt egészen 5 hétig elmenően kínáljuk, ezzel is bátorítva az embereket, tapasztalják meg milyen az igazi hajós élet. Ide kattintva megnézheted flottánkat!

Gyertek el hozzánk hajózni, élvezzétek az itt töltött időt és posztoljatok róla közösségi médián. Egyelőre csak egy normális hajótúráról van szó. Amennyiben viszont, megjelölitek a Candort a posztjaitokban, esetleg feltűnik a Candor logó a képeken, megajándékozunk Titeket egy Stand Up Paddleboardal a következő alkalommal, amikor eljöttök hozzánk! Instagram oldalunkat ide kattintva éritek el.

Ha már most tervben van, vagy esetleg el is döntöttétek már, hogy jönnétek hajózni, akkor minden hajóra kiterjedő kedvezménnyel várunk titeket. Bármelyik hajóra kérhettek opciót a következő évre, és 5% korai foglalás kedvezmény jár nektek!

Mint mindig, most is nagy kedvezményekkel készülünk az őszi szezonra. Közkedvelt időszak az utószezon a hajósoknak, akik nem riadnak vissza a hűvösebb (de még úszható) víztől, és az erősebb szelektől. Idén a 30% kedvezményt kínálunk a szeptember 23-i hetünkre, és 20%-ot egész októberben minden foglalásra. Gyertek használjátok ki a lehetőséget, szeretettel várunk Titeket!

Ha már unod Horvátország vizeit, viszont maradnál a kontinensen belül nem kell tovább keresned! Idén már az Amalfi-parton, valamint Szicíliában 3 helyszínen is bérelhető egytestű és katamarán vitorlás egyaránt a Candoron át. Olasz társunk hasonló boutique charter, mint mi, magas színvonallal, az emberi és a flotta terén is.

A Candor idén már a velencei lagúnákon és a környékbeli csatornahálózaton is közvetít lakóhajókat. Még jogosítvány sem szükséges ehhez a nagyon különleges élményhez. Igény esetén 3-4 napos oktatóhajózás is szervezhető!

Ha valami eredetire és különlegesre vágytok barátaiddal a tengeren Horvátország, Split a célpont. 12 kabinos klasszikus gálya bérelhető felújított, modernizált állapotban, a régi idők varázsával. Nagyobb csapatoknak tökéletes méret és megismételhetetlen élmény.

2023-tól lehetőség nyílt egy vérbeli helyi halásszal, a nyílt tengeren dolgozni. Akit érdekel a horgászat már biztosan megjárta a belvízi folyókat és tavakat. Nekik ajánljuk ezt a különleges programot, ahol nem csak magát a folyamatot és a környezet lehet élvezni, hanem rengeteget lehet tanulni egy igazi szakmabelitől, aki ismeri a hajó, felszerelés és környék csínját-bínját.