Vitorlás tréningek

Kedves Vitorlázó és Vitorlázni Vágyó Barátaink!

Ismét meghirdetjük a tengeri manőver tréningünket.

Erre a tréningre várjuk azokat, akik már vitorláztak párszor, de mélyíteni szeretnék a gyakorlati tudásukat és azokat is, akik most kezdik ezt a sportot. Az oktatás felkészít az önálló hajóbérlésre is.

Kedves Vitorlázó Barátaink!

Az őszi tréning után ismét meghirdetjük a haladó manőver tréningünket gyakorlott oktatónkkal.

Erre a tréningre várjuk azokat, akik már sokat vitorláztak, a kikötői manőverekben már gyakorlottak, mélyíteni szeretnék a gyakorlati tudásukat és megtanulni extrém helyzetek kezelését is.

Immár évek óta foglalkozunk hajóvezetői vizsgák szervezésével, felkészítésével és lebonyolításával. Kezdőktől haladókig mindenkit várunk a tréningeken.

Az alap manőver-tréninget azoknak indítjuk, akik ritkán, keveset hajóznak, régen voltak tengeren, és egy esetleges nyári túra előtt szeretnék felfrissíteni az ismereteiket. Szintén hasznát veszik azok a hajósok, akik más hajózási területen szereztek tapasztalatot, hisz tudjuk: minden régiónak megvannak a sajátosságai.

Érdekel a katamarán bérlés? Frissítenéd már meglévő tudásod? Nem vagy biztos a manőverekben? Idén is meghirdetjük tavaszi négynapos intenzív katamarán tréningünket!

Tanfolyamunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik már rendelkeznek megfelelő tapasztalattal a vitorlázásban, de a többtestű hajózást csak most kezdik, vagy csak szeretnék korábbi ismereteiket frissíteni, bővíteni. 

B kategórás adriai hajóvezetői tanfolyam

ICC nemzetközi belvízi és tengeri hajóvezetői tanfolyam

C kategóriás nemzetközi hajóvezetői tanfolyam

YACHT MASTER A hajóvezetői tanfolyam