Szkipper oktatás

Immár évek óta foglalkozunk hajóvezetői vizsgák szervezésével, felkészítésével és lebonyolításával. Kezdőktől haladókig mindenkit várunk a tréningeken.

Az alap manőver-tréninget azoknak indítjuk, akik ritkán, keveset hajóznak, régen voltak tengeren, és egy esetleges nyári túra előtt szeretnék felfrissíteni az ismereteiket. Szintén hasznát veszik azok a hajósok, akik más hajózási területen szereztek tapasztalatot, hisz tudjuk: minden régiónak megvannak a sajátosságai.

Haladó manőver-tréningünk minden tavasszal indul, profi oktató társaságában, aki gyakorlatban mutat meg minden fontos technikát és tanítja meg a hajó magabiztos kezelését, akár nehéz helyzetben is. Alap tudással már rendelkező vitorlázókat várunk az oktatásra, akik szeretnének felkészülni váratlan helyzetekre is.

A képzések a jogosítványszerzésre irányuló hivatalos események, melyek után megszerezhető a kedvtelési célú (horvát B és ICC), a hivatásos 30, 100 és 500 tonnás hajóvezetői engedély, valamint az GOC rádiós vizsga.

Az árakról, időpontokról, feltételekről folyamatosan friss adatokkal szolgálunk, körleveleinkben, közösségi médián, valamint, ha e-mailben,  telefonon vagy privát üzenetben érdeklődsz.