Vitorlásbérlés Horvátországban

CANDOR

Vitorlás bérlés az Adrián

Egy különleges és minden szempontból emlékezetes nyaralásra vágysz? Bérelj vitorláshajót az Adrián!

Miért is olyan különleges élmény egy vitorlás hajó bérlése Horvátországban? Az Adriai-tenger horvátországi partvonalának valódi szépsége a vízről nézve mutatkozik meg csak igazán. Megannyi öblöt találhatunk, a part csipkés sziklákkal és citrus illatot ontó fákkal tarkított, amihez kristálytiszta, türkiz víz társul. Sok száz kisebb-nagyobb szigetet fedezhetünk fel, melyek csak hajóval közelíthetők meg. Ha szerencsések vagyunk, akár az elmúlt években beköltözött delfin csapatokkal is találkozhatunk utunk során, akik vidáman ugrándozva kísérhetik hajónkat utunk során.

Fontos tudni, hogy vitorlás bérléshez Horvátországban szükség van hajós jogosítványra, és ami még fontosabb, vitorlás és tengeri hajós tapasztalatra. Ha nem rendelkezel hajós jogosítvánnyal, sem kell lemondanotok a vitorlás nyaralásról. Van lehetőség vitorlás hajó bérlésre az Adrián skipperrel (kapitánnyal) együtt, aki gondoskodik a hajó vezetéséről, biztonságáról, kikötőhelyekről, és helyismeretével számos eldugott, alig ismert csodát fedezhettek fel.

Arról sem szabad megfeledkezni, hogy az időjárás nagyban befolyásolhatja a vitorlás nyaralást. Amennyiben az előrejelzés kedvezőtlen, viharos időt jósol, úgy nem lehet kihajózni, biztonságos helyen, egy védett öbölben, kikötőben kell megvárni, míg hajózásra alkalmas nem lesz az idő.

Legyen szó akár baráti társaságról, akár családról, csapatépítőről, vagy esetleg romantikus utazásról, a vitorlás bérlés mindenki számára tökéletes választás, aki felejthetetlen adriai nyaralásra vágyik. A megfelelő tervezéssel és előkészületekkel, valamint a szabályok betartásával a vitorlázás garantáltan emlékezetes kaland lesz, amit később az unokáknak is mesélhetünk, sőt be is vonhatjuk őket!

Foglalás