CANDOR CABIN CHARTER - CCC REBOOTED

Az idei szezonban egy igazán különleges dologgal készülünk nektek: úttörőként szeretnénk bemutatni a magyar körökben, itt Horvátországban a nyári kabin chartert! A már ismert tavaszi és őszi programjaink (Behajózás, Őszi túra) nagyon népszerűek, főszezonban viszont még senki nem mert ezzel foglalkozni. Ezen változtatunk most!

Egy rendhagyó, kötelezettségmentes ízelítőt kínálunk a nyári tengeri vitorlásyacht életmódból, ami azoknak, akik még sosem, vagy csak a Balaton próbálták, az első lépés lehet a hajós élet felé, megismerhetik, milyen is ez igazából. Akkor is neked szól ez a lehetőség, ha Horvátországot a partról már ismered és mindig gondolkoztál, milyen lehet azokon a vitorlásokon az élet…  Most sok ezer euró kiadása nélkül ismerheted meg ezt az élményt.


Ráadásul a lehető legjobb felállással készülünk erre!

Nem kell egy egész hajónyi bért kifizetni, nincs kaució, nem kell a szkipperen, vagyis hajóvezetőn agyalni, nincsenek váratlan extra költségek, még az ellátást is biztosítjuk, miközben egy jól megtervezett, izgalmas útvonalon szeljük a langyos tenger habjait! Ha mindez még nem lenne elég, a legnagyobb, legmodernebb, legkényelmesebb hajóinkról van szó, így egyből a létra tetején tudsz kezdeni!

A túra vasárnaptól péntekig tart, tehát a forgalmi dugókat is az ellenkező irányban látod majd. Mindezt kabinonként 1.750 euróért ajánljuk, tehát pároddal, vagy barátoddal ez fejenként 875 euróba kerül. Ha egyedül szeretnél lenni saját kabinodban, akkor 1.550 euró lesz a költséged.

Kezdjük azzal, ami nincs benne az árban, hisz sokkal kevesebb ilyen dolog van. Ezek a le- és hazautazás, alkohol fogyasztás, valamint éttermi fogyasztások. Biztonsági letét sincs!

Ha valamilyen extra programot szeretnétek (pl: robogózás, borkóstolás, múzeum), ezekről tudunk előre egyeztetni.

Ami pedig benne van az árban:

Elhelyezés saját fürdővel ellátott kabinban (a hajó bérleti díja), adók, napi ellátás a hajón (reggeli, ebéd, vacsora helyben készítve, snack, frissítők), transit log (takarítás, ágyneműk, fogadó csomag), üzemanyag, kikötői díjak, hajóvezető, biztonsági oktatás, valamint check-in/check-out a kapitány által.

A programot 2024 június 30 és augusztus 16-ig között lehet elérni, minden túra vasárnap délutántól péntek délutánig tart.

A programban részt vevő hajók az Il Gatto, Angelique és Mirr Murr (virtuális túra a Hajóink oldalon). A hajót vezető kapitányt a Candor biztosítja, a konkrét időszakban indított hajót a jelentkezések és az elérhetőség szerint választjuk ki.

Kérdéseiddel, észrevételeiddel, jelentkezési szándékoddal keress minket bátran az info@candor.hu-n, vagy a +36205988565-ös telefonszámon! A jelentkezést 30% előleg befizetésével lehet megerősíteni.

Várunk mindenkint sok szeretettel és jó szelekkel!

A Candor Charter Csapata