Tréningek és események

Az idei szezonban egy igazán különleges dologgal készülünk nektek: úttörőként szeretnénk bemutatni a magyar körökben, itt Horvátországban a nyári kabin chartert! A már ismert tavaszi és őszi programjaink (Behajózás, Őszi túra) nagyon népszerűek, főszezonban viszont még senki nem mert ezzel foglalkozni. Ezen változtatunk most!

Kedves Vitorlázó Barátaink!

Az őszi tréning után ismét meghirdetjük a haladó manőver tréningünket gyakorlott oktatónkkal.

Erre a tréningre várjuk azokat, akik már sokat vitorláztak, a kikötői manőverekben már gyakorlottak, mélyíteni szeretnék a gyakorlati tudásukat és megtanulni extrém helyzetek kezelését is.

Kedves Vitorlázó és Vitorlázni Vágyó Barátaink!

Ismét meghirdetjük a tengeri manőver tréningünket.

Erre a tréningre várjuk azokat, akik már vitorláztak párszor, de mélyíteni szeretnék a gyakorlati tudásukat és azokat is, akik most kezdik ezt a sportot. Az oktatás felkészít az önálló hajóbérlésre is.

Az eddigi legnagyobb Candor kaland!

Dátum: 2024 szeptember 7-21 

Útvonal: Kastela (HR) – Vieste (I) – Bari – Santa Maria di Leuca (I) – Korfu (GR) – Durres (AL) – Bar (MNE) – Dubrovnik (HR) – Kastela (HR)

Táv: kb 750 tmf

Kedves Candor Vitorlázók!

2024 lesz a Candor Charter huszadik vitorlás szezonja, ebből az alkalomból újragondoltuk a Behajózást. Hallgattunk a visszajelzéseitekre, tanultunk a tapasztalatokból, és most szeretettel hívunk a flotta jövő tavaszi behajózására!


Érdekel a katamarán bérlés? Frissítenéd már meglévő tudásod? Nem vagy biztos a manőverekben? Idén is meghirdetjük tavaszi négynapos intenzív katamarán tréningünket!

Tanfolyamunkat elsősorban azok számára ajánljuk, akik már rendelkeznek megfelelő tapasztalattal a vitorlázásban, de a többtestű hajózást csak most kezdik, vagy csak szeretnék korábbi ismereteiket frissíteni, bővíteni. 

Kedves Candor Vitorlázók!

Még nyár van, de elkezdtük az őszi túra szervezését! A tavalyi Kratka Kava annyira jól sikerült, hogy idén is ennél a tervnél maradunk, vagyis konkrét útiterv helyett a szélre bízzuk az útvonalat: ami jólesik, nem megerőltető, de inkább élvezetes, mint egy dagadó vitorla látványa és a hullámok zaja: erre hívunk Benneteket!

Immár évek óta foglalkozunk hajóvezetői vizsgák szervezésével, felkészítésével és lebonyolításával. Kezdőktől haladókig mindenkit várunk a tréningeken.

Az alap manőver-tréninget azoknak indítjuk, akik ritkán, keveset hajóznak, régen voltak tengeren, és egy esetleges nyári túra előtt szeretnék felfrissíteni az ismereteiket. Szintén hasznát veszik azok a hajósok, akik más hajózási területen szereztek tapasztalatot, hisz tudjuk: minden régiónak megvannak a sajátosságai.

B kategórás adriai hajóvezetői tanfolyam

ICC nemzetközi belvízi és tengeri hajóvezetői tanfolyam

C kategóriás nemzetközi hajóvezetői tanfolyam

YACHT MASTER A hajóvezetői tanfolyam

Üdvözlünk a leendő cégednél, egy családi tulajdonban lévő vitorlás kölcsönzőnél, Marina Kastelai bázissal. Idei és elkövetkező szezonjainkra  tapasztalt és engedéllyel rendelkező skippereket keresünk a világ minden tájáról, a körülbelül 40-50 fős szkipper csapatunkba. Flottánk 15 vitorlás hajóból áll, amiket az Adrián adunk bérbe, és olyan szkippereket keresünk, akik segítenek nekünk abban, hogy kiváló élményt nyújtsunk ügyfeleinknek.